Colofon

Initiatiefnemers

Nieuwsmedia Academy is een initiatief van NDP Nieuwsmedia, de brancheorganisatie voor nieuwsbedrijven. Doel van de online cursus is de kennis over het nieuwsdomein als premium advertentie-omgeving te vergroten. Een betere kennis van nieuwsmedia zal immers leiden tot meer rendement en tevredenheid. Goede creatie en een doordachte inzet van nieuwsmedia zullen ervoor zorgen dat campagne-effecten optimaal zijn. En van succesvolle campagnes in nieuwsmedia plukken zowel de adverteerder als zijn bureaus de vruchten, net als de uitgevers van nieuwsmedia.

Inhoud

De inhoud van Nieuwsmedia Academy is samengesteld door Erik Grimm. Kopij is van Bart Verbunt (Bunt tekst en productie), Marianna Beets en Erik Grimm. Cijfermateriaal: Erik Grimm. Cursusadministratie: Charlotte van der Meer.

Vormgeving

De  grafische vormgeving en technische realisatie zijn verzorgd door Andre Brocatus Design Consultancy.

Met dank aan

Iedereen die heeft geholpen bij tests en input heeft geleverd tijdens de realisatie. NDP Nieuwsmedia wenst de cursisten veel succes toe. Heb je opmerkingen of suggesties voor Nieuwsmedia Academy, neem dan contact op met e.grimm@ndpnieuwsmedia.nl.

 
Copyright © 2016 NDP Nieuwsmedia

Inhoud